Ποιοί είμαστε

Ενώνοντας την αγάπη μου για τα μαθηματικά με αυτήν για τα παιδιά δημιουργήθηκε αυτό το μικρό φροντιστήριο το 2013. Καθώς περνούν τα χρόνια απλώνεται και σε άλλους τομείς επιλέγοντας τη συνεργασία με καθηγητές που έχουν το ίδιο μεράκι.

Στόχος μας είναι όχι μόνο η οικειοποίηση της γνώσης από τα παιδιά αλλά και η εμφύσηση της δικής μας αγάπης για τα γνωστικά μας αντικείμενα, με τρόπο εποικοδομητικό και ευχάριστο.

Ας ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της γνώσης…

 

Ανθρώπινο δυναμικό

Ροδόπη Ποντίκη (Μαθηματικός)

Η Ροδόπη έχει ζήσει και μεγαλώσει στην Σίφνο. Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην διδακτική των μαθηματικών. Από το 2006 διδάσκει μαθηματικά σε μαθητές όλων των τάξεων στην φροντιστηριακή εκπαίδευση ενώ από το 2013 δημιούργησε το δικό της φροντιστήριο στην Σίφνο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που διοργανώνει η Μαθηματική Εταιρεία.

Χρήστος Τζανετής (Φυσικός)

O Χρήστος έχει ζήσει και μεγαλώσει στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1997 παραδίδει μαθήματα Φυσικής και Χημείας σε μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα τη διδακτική των φυσικών επιστημών.